Over Hoveniersbedrijf Mooi

Tuinontwerp 3Hoveniersbedrijf Mooi uit Dordrecht is gestart door Cees Baan Hofman.

Cees: “Vrijwel heel mijn werkzame leven heb ik in de groenbranche gewerkt. Tijdens mijn loopbaan ben ik betrokken geweest bij zowel groot- als kleinschalige projecten in de meest uiteenlopende vormen. Door de jaren heen heb ik tuinen ontworpen en aangelegd voor ieder type huis en bedrijf. Vele jaren ervaring, kennis en vakmanschap stellen mij in staat hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Ik zie het als een uitdaging om met de beschikbare middelen het maximaal haalbare te realiseren. Een tuin behoort niet alleen esthetisch in balans te zijn, maar ook praktisch en functioneel. In mijn beleving is de tuin een verlengstuk van de woonkamer en dient deze ook een sfeervolle ruimte te zijn waarin geleefd moet kunnen worden.”

Visie
“Mijn visie is dat een tuin vooral rustig gehouden moet worden. Rust betekent zeker niet saai. Een rustige omgeving kan ook heel spannend zijn. De elementen die aandacht verdienen komen daar beter tot hun recht.

Rustige tuinen met een heldere structuur die klasse uitstralen: dat is waar ik naar streef!”

 

In een persoonlijk gesprek informeer ik u graag verder. Neem contact op of laat u terugbellen door de hovenier.

Kijk ook eens naar voorbeelden van mijn werkzaamheden. Bekijk werkzaamheden.