Klanten aan het woord

Hans en Joke L. te Dordrecht (zomer 2014)

“Zowel de voor- als achtertuin zijn door Cees ontworpen en door zijn hoveniersbedrijf gemaakt. Hoewel de achtertuin inmiddels ruim 20 jaar geleden en de voortuin zo’n 16 jaar geleden gemaakt zijn, zijn we er nog steeds erg content mee. Met name de voortuin was een heel bijzonder eigentijds ontwerp en door de hoogteverschillen en de specifieke wensen was het ook een lastige klus, maar daarvoor zijn hele mooie creatieve oplossingen bedacht.

De eerste jaren hebben we jaarlijks enkele keren per jaar het onderhoud door zijn bedrijf laten uitvoeren. Later hebben andere hovenieren het onderhoud gedeeltelijk uitgevoerd omdat Cees een periode niet in beeld was vanwege andere werkzaamheden. Maar sinds kort is Cees weer terug in z’n oude vak en heeft hij de tuin weer onder handen genomen.  ….wat een verschil, hier zie je een vakman met veel ervaring die met visie en passie z’n werk doet. Onderdelen die door slecht onderhoud als verloren beschouwd moesten worden zijn weer helemaal opgeknapt en hersteld zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Cees is een zeer creatieve tuinontwerper en veelzijdige hovenier die met liefde en passie voor het vak z’n werk doet.”

 

Lieneke en Richard v.d. V te Sliedrecht (voorjaar 2014)

“Voorafgaand aan de werkzaamheden heeft Cees ruim de tijd genomen om de plannen door te spreken. Hierbij stemde hij goed af tussen onze wensen en zijn professioneel advies. Ook was het geen probleem om vanuit kostenoverwegingen bepaalde werkzaamheden zelf te doen. Bij de uitvoering zijn Cees en Wim hard aan de slag geweest en werkte ze met precisie en gezelligheid. We genieten nu volop van onze tuin en zijn heel blij met het resultaat.

Bedankt!”

 

Fam. K te Dordecht (zomer 2014)

“We hebben een tuin met veel hoogte verschil en hadden daarbij diverse wensen die het voor een ontwerper niet gemakkelijk maakte. Cees heeft voor ons diverse schetsen gemaakt totdat we op 1 lijn zaten. Maar ook de uitvoering is heel netjes en precies gebeurd. We zijn erg tevreden met het resultaat. In onze beleving kan de tuin zo in het tijdschrift VT wonen.”

 

Ada R te Dordrecht (zomer 2014)

“Na hier en daar wat rondgekeken en geïnformeerd te hebben zijn we bij Cees Baan Hofman van hoveniersbedrijf Mooi uitgekomen. Samen met mij heeft Cees een ontwerp gemaakt waarin alle opties zorgvuldig werden afgewogen. Het resultaat was een ontwerp en beplanting dat volledig aansloot bij hetgeen mij voor ogen stond. Ook bij de uitvoering is er secuur en netjes gewerkt, we zijn heel blij met het resultaat.

Hartelijk bedankt Cees!”

 

 Caroline de K te Dordrecht (najaar 2014) 

“Cees Baan Hofman heeft bij ons de beplanting gerenoveerd. Het is
overduidelijk dat Cees verstand van zaken heeft en na zoveel jaar in het
groene vak gewerkt te hebben zie je dat hij nog steeds enthousiast is en met
veel zorg en toewijding zijn werk doet. Daarbij konden we goed overleggen om
zijn professionaliteit in overeenstemming te brengen met onze wensen.