Klanten aan het woord

Ineke Pennings
Ineke Pennings
07:25 24 Oct 19
Cees Baan Hofman is zeer deskundig. Hij heeft in goed overleg een mooi ontwerp voor onze tuin gemaakt en dit prachtig uitgevoerd. We zijn er erg blij mee!
Marleen  Van Noortwijk
Marleen Van Noortwijk
08:40 23 Aug 19
In het voorjaar heeft Cees Baan Hofman van Hoveniersbedrijf MOOI onze achtertuin aan het water compleet opnieuw aangelegd. Het is schitterend geworden en we zijn ontzettend blij met onze nieuwe tuin! Hij is vakkundig en met veel liefde voor detail aangelegd.
Nelleke Foppen
Nelleke Foppen
11:07 29 Jul 19
Hoveniersbedrijf Mooi heeft een plaatje gemaakt van onze - voorheen wat rommelige - achtertuin aan het water. Onze wens om oude klinkers met flagstones te combineren, is door Cees Baan Hofman omgezet in een leuk plan, dat erg mooi is uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden met ons fijne zitplekje aan het water!
Wijnand van Welie
Wijnand van Welie
19:42 08 Nov 18
Wij hebben onze tuin laten aanleggen door Cees Baan Hofman van Hoveniersbedrijf Mooi. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Mooi ontwerp, strak straatwerk en een kleurrijke en fraaie beplanting, waarbij duidelijk rekening is gehouden met onze wensen.
Mirjam M
Mirjam M
18:45 06 Nov 18
Cees heeft ervoor gezorgd dat wij van onze tuin kunnen genieten. Hij heeft oog voor stijl en weet ruimte te creëren in een kleine tuin.
Jan van Liere
Jan van Liere
19:10 05 Nov 18
Cees heeft ons prima geadviseerd in een aantal keuzes. Wat mij aanspreekt : hij geeft gevraagd en ongevraagd suggesties. Uiteindelijk heeft hij een mooie tuin aangelegd. We zijn er blij mee.
Marieke Reijers
Marieke Reijers
08:35 05 Nov 18
Ook nu heeft Cees Baan Hofman van MOOI tuinen weer "een plaatje" afgeleverd. Twee jaar geleden hebben wij onze achtertuin laten ontwerpen en aanleggen door MOOI tuinen. Het resultaat is prachtig en we genieten er nog dagelijks van. Met zijn ruime plantenkennis en jarenlange ervaring heeft Cees een makkelijk te onderhouden tuin in elkaar gezet. Nu onze voortuin hoognodig moest worden opgeknapt, was lang nadenken niet nodig. MOOI tuinen heeft zijn naam wederom waargemaakt.
Kees van Nienes
Kees van Nienes
11:30 02 Nov 18
Onze tuin werd in september 2017 aangelegd door Cees Baan Hofman. Dit ging in goed overleg. Onze wensen heeft hij verwerkt in het ontwerp. Tijdens de werkzaamheden was er voortdurende afstemming en soms aanpassing van het ontwerp. Cees is een perfectionist en dat komt ten goede aan het resultaat. Ook nadat de tuin klaar was, hield hij contact en gaf waar nodig adviezen. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen hem zeker aan.
Bekijk alle Google Reviews

Hans en Joke L. te Dordrecht (zomer 2014)

“Zowel de voor- als achtertuin zijn door Cees ontworpen en door zijn hoveniersbedrijf gemaakt. Hoewel de achtertuin inmiddels ruim 20 jaar geleden en de voortuin zo’n 16 jaar geleden gemaakt zijn, zijn we er nog steeds erg content mee. Met name de voortuin was een heel bijzonder eigentijds ontwerp en door de hoogteverschillen en de specifieke wensen was het ook een lastige klus, maar daarvoor zijn hele mooie creatieve oplossingen bedacht.

De eerste jaren hebben we jaarlijks enkele keren per jaar het onderhoud door zijn bedrijf laten uitvoeren. Later hebben andere hovenieren het onderhoud gedeeltelijk uitgevoerd omdat Cees een periode niet in beeld was vanwege andere werkzaamheden. Maar sinds kort is Cees weer terug in z’n oude vak en heeft hij de tuin weer onder handen genomen.  ….wat een verschil, hier zie je een vakman met veel ervaring die met visie en passie z’n werk doet. Onderdelen die door slecht onderhoud als verloren beschouwd moesten worden zijn weer helemaal opgeknapt en hersteld zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Cees is een zeer creatieve tuinontwerper en veelzijdige hovenier die met liefde en passie voor het vak z’n werk doet.”

 

Lieneke en Richard v.d. V te Sliedrecht (voorjaar 2014)

“Voorafgaand aan de werkzaamheden heeft Cees ruim de tijd genomen om de plannen door te spreken. Hierbij stemde hij goed af tussen onze wensen en zijn professioneel advies. Ook was het geen probleem om vanuit kostenoverwegingen bepaalde werkzaamheden zelf te doen. Bij de uitvoering zijn Cees en Wim hard aan de slag geweest en werkte ze met precisie en gezelligheid. We genieten nu volop van onze tuin en zijn heel blij met het resultaat.

Bedankt!”

 

Fam. K te Dordecht (zomer 2014)

“We hebben een tuin met veel hoogte verschil en hadden daarbij diverse wensen die het voor een ontwerper niet gemakkelijk maakte. Cees heeft voor ons diverse schetsen gemaakt totdat we op 1 lijn zaten. Maar ook de uitvoering is heel netjes en precies gebeurd. We zijn erg tevreden met het resultaat. In onze beleving kan de tuin zo in het tijdschrift VT wonen.”

 

Ada R te Dordrecht (zomer 2014)

“Na hier en daar wat rondgekeken en geïnformeerd te hebben zijn we bij Cees Baan Hofman van hoveniersbedrijf Mooi uitgekomen. Samen met mij heeft Cees een ontwerp gemaakt waarin alle opties zorgvuldig werden afgewogen. Het resultaat was een ontwerp en beplanting dat volledig aansloot bij hetgeen mij voor ogen stond. Ook bij de uitvoering is er secuur en netjes gewerkt, we zijn heel blij met het resultaat.

Hartelijk bedankt Cees!”

 

 Caroline de K te Dordrecht (najaar 2014) 

“Cees Baan Hofman heeft bij ons de beplanting gerenoveerd. Het is
overduidelijk dat Cees verstand van zaken heeft en na zoveel jaar in het
groene vak gewerkt te hebben zie je dat hij nog steeds enthousiast is en met
veel zorg en toewijding zijn werk doet. Daarbij konden we goed overleggen om
zijn professionaliteit in overeenstemming te brengen met onze wensen.